DÜRER GRAFIKAI RAJZ STUDIO
CÍME

 

A Mesterkurzus és a Jobb agyféltekés rajztanfolyam pontos címe:

Új elnevezése az utcának:
SZENTENDRE, ZEFÍR köz 1.
Akinek régebbi GPS-e van és nem mutatja az új címet a régi utca elnevezés:
SZENTENDRE, EGRES u. 35/b

Megközelítés

BUSSZAL:
Akik a tömegközlekedést választják, azoknak a buszt ajánlanám szívesebben, mert arról nem kell átszállni.
Indul: Bp., Újpest Városkapu vá. XIII. kerület.
A visegrádi vagy tahitótfalui buszra kell felszállni, mert ezek keresztülmennek egész Szentendrén és érintik az Egres utcát.

Az indulástól (Újpest Városkapu vá.) 17,5 kilométer Szentendre Egres u. vagy Szentendre Pismány Áruház. (A kettő ugyanazt jelenti, eddig kérjétek a jegyet!)

 

A leszállást követően kb. 400 méteres gyaloglás az Egres utcában, majd egy kis buszmegállóval szemközti bejárón kell bejönni és a felső csengőt (VÉGVÁRI) megnyomni. Az épület jobbról lesz.

 

(A HÉV végállomás nagyon messze van, azt nem ajánlom.)

 

Itt a menetrend olvasható


AUTÓSOKNAK:
Akik autóval jönnek, azoknak nem kell balra letérniük a 11-es két sávos útról addig, amíg a jobb oldalon lévő szoborparkot meg nem látják. Itt azonban a látszat ellenére jobbra a szoborpark utáni rendőrlámpa előtt (közvetlen előtt!) forduljanak be és kerüljék meg azt a házat.
Ezt azért kell megtenni, mert a kétsávos útról bal felé (az Egres utcába) nem lehet befordulni csak egy ilyen csavarral. Az útkereszteződéstől kb. 400 méter egyenesen az Egres utcában, majd egy kis buszmegállóval szemközti bejárón jobbra kell bejönni, és ha a kapu épp nincs nyitva, a felső csengőt (VÉGVÁRI) megnyomni. Az épület jobbról lesz. A szűk utcácska miatt gyertek be a jobb oldali telekre az autóval.

 

 


Bozsó Zsuzsa 30/354-39-46 bozsozsuzsa@gmail.com _________________________________ Végvári Tamás 30/97-49-325 vegvarigrafika@gmail.com __________________________________________________________________________________________________________________________________________
BOVÉ © 2012. Minden jog fenntartva / All rights reserved