Tér és tárgy ábrázolás, koponya és
fejrajzolás
, középiskolai felvételi előkészítés

 

Oktatással egybekötött rajzolás:
Az előkészítő tanfolyam kedd és csütörtök délutánonként intenzív, két, három órás rajzolással és oktatással telik 14:00 óra és 18:00 óra között. A2-es vagy A3-as méretű műszaki rajzlapokat valamint 2B, 12B-s ceruzákat és gumi vagy gyurma radírokat biztosítunk de ettől eltérő eszközöket és papírokat a tanulónak kell hozni.

A téma választása a tanuló rajztudásának szintjétől függ. A kezdő rajzolók feladata téglatestek, hengerek és gömbök ábrázolása. Később egyszerű csendélet beállítások következnek, például tál, váza virággal. Ezek után drapériával egészítjük ki a kompozíciót.

Következő tananyag a koponya és gipsz fej rajzok különböző megvilágításban és beállításban. Ez a tananyag azok részére ajánlott akik művészeti iskolákba szeretnének tovább tanulni, például divattervező, grafikus, dekoratőr vagy művészeti szakközépiskola.

Óránként 1500 Ft.

 

Élő modell rajzolása:
A Dürer Grafikai Rajz Studióban nincs élő modell utáni rajzolás kivéve ha a tanuló saját maga beszerez egy modellt. (osztálytárs, barát, barátnő, ráérő szülők, nagyszülők fejrajzokhoz, egészalakos rajzokhoz vagy hivatásos modell fürdőruhás vagy akt rajzokhoz)


 


Bozsó Zsuzsa 30/354-39-46 bozsozsuzsa@gmail.com _________________________________ Végvári Tamás 30/97-49-325 vegvarigrafika@gmail.com __________________________________________________________________________________________________________________________________________
BOVÉ © 2012. Minden jog fenntartva / All rights reserved