Dürer Grafikai Rajz Stúdió- modell utáni rajzolás - anatómiai tanulmányrajzok - rajzhoz kapcsolódó művészettörténelem - Dürer Grafikai Rajz Stúdió

Kockológia, tér és tárgy ábrázolás, koponya és fejrajzolás.


Profil


Oktatással egybekötött rajzolás:
Az előkészítő tanfolyam hétfő, kedd és csütörtök délutánonként intenzív, két, három órás rajzolással és oktatással telik 14:00 óra és 18:00 óra között. A2-es méretű műszaki rajzlapokat valamint 2B, 7B, 12B-s ceruzákat és gumi vagy gyurma radírokat biztosítunk de ettől eltérő eszközöket és papírokat a tanulónak kell hozni.

A téma választása a tanuló rajztudásának szintjétől függ. A kezdő rajzolók feladata téglatestek, hengerek és gömbök ábrázolása. Később egyszerű csendélet beállítások következnek, például tál, váza virággal. Ezek után drapériával egészítjük ki a kompozíciót.

Következő tananyag a koponya és gipsz fej rajzok különböző megvilágításban és beállításban. Ez a tananyag azok részére ajánlott akik művészeti iskolákba szeretnének tovább tanulni, például divattervező, grafikus, dekoratőr vagy művészeti szakközépiskola.

Havi 12.000 Ft. Fizetés egy összegben a tanfolyam megkezdésének napján.
Oktatással együtt ez akár 20 óra rajzolási lehetőséget is jelenthet, egy hónapban vagy aki nem akar sűrűn járni annak óránként 1200 Ft.

Műterem biztosítása rajzoláshoz:
Azok részére akik már tudnak rajzolni, oktatásra nincs szükségük csak gyakorlásra. Szombaton és vasárnap délutánonként 13:00 óra és 18:00 óra között, ki mennyi időt szán egy-egy rajzra. A végén közösen megvitatjuk az elkészült rajzot. Olyan tanulóknak ajánljuk akik már jártak illetve járnak rajzolni de a céljaik eléréséhez többet kell gyakorolniuk. Főleg felvételizőknek javasolt.

Havi 10000 Ft. Fizetés egy összegben a tanfolyam megkezdésének napján.
Ez akár 40 óra rajzolási lehetőséget is jelenthet egy hónapban.

Élő modell rajzolása:
A Dürer Grafikai Rajz Studióban nincs élő modell utáni rajzolás kivéve ha a tanuló saját maga beszerez egy modellt. (osztálytárs, barát, barátnő, ráérő szülők, nagyszülők fejrajzokhoz, egészalakos rajzokhoz vagy hivatásos modell fürdőruhás vagy akt rajzokhoz)

_________________________

Grafikai tanfolyam:
Minden héten keddi napokon délután 14:00 órától 18:00 óráig várjuk az alkotni vágyókat. Ezeken a kurzusokon kizárólag kézzel rajzolt grafikák készítése folyik. Illusztráció, kézzel rajzolt rajzfilm vagy képgrafika, ceruzával, pasztellel, tussal, temperával, aquarellel. Az igényes munkákhoz minőségi rajzeszközök kellenek. Ezek beszerzését a tanulóra bizzuk.
Természetesen szakmai segítséget kapnak az önálló tervezési és alkotási folyamatokhoz a tanulók.

Havi 20.000 Ft. Fizetés egy összegben a tanfolyam megkezdésének napján.
Ez akár 16 óra oktatással egybekötött rajzolási lehetőséget is jelenthet, egy hónapban, plusz szombaton és vasárnap oktatás nélküli műterem biztosítása 10:00 és 18:00 óra között.

Számítógépes művészi grafika tanfolyam:
Minden héten hétfőn délután 14:00 és 18:00 óra között várjuk az alkotni vágyókat. Ezeken a kurzusokon számítógéppel készült alkotásokat készítünk, melyek lehetnek könyv illusztrációk, lemezborítók vagy önálló kiállítási művek de kizárólag művészi megközelítésből. Számítógépes grafikai programokat ugyan nem oktatunk de egy alaptudást szívesen kibővítünk a művészi cél érdekében. Ez vonatkozik a videografikák és mozgóképek elkészítésére is.

RAJZ OKTATÁS VAGY MŰVÉSZI GRAFIKA KÉSZÍTÉS?

Csendélet pasztellel

Csendélet ceruzával

Tanulmányrajz

Rajzóra

Csendélet

Csendélet ceruzával

Dolli

Színesceruza csendélet

Fejszerkezet

Cím:

 


Dürer Grafikai Rajz Stúdió.
2000 Szentendre
Egres út 35/b

Telefon: 30/ 97-49-325
Ema il Us
vegvarigrafika@gmail.com

Kapcsolat:

Végvári Tamás Végvári Tamás: 06 30 97 49 325 - vegvarigrafika@gmail.com

Bozsó Zsuzsa Bozsó Zsuzsa: 06 30 35 43 946 - bozsozsuzsa@gmail.com